Gregory Hawkins

Over Gregory

 

Gregory groeide op in een dorpje in de buurt van Manchester en studeerde in 2004 af aan de British School of Osteopathy in Londen. Na 6 jaar als osteopaat gewerkt te hebben in Engeland, verhuisde hij in 2010 voor de liefde naar Nederland en werd hij een collega van Anniek van Tongel in de praktijk in Wezep. Nadat het leven in Zwolle en het werken in Wezep hem goed bleken te bevallen, besloot hij per 1 januari 2015 volledig eigenaar van de praktijk te worden.

 

Na het behalen van zijn diploma heeft Greg zich verdiept in de Klassieke Osteopathie. Zo kreeg hij les van John Wertman, een van de meest gerenommeerde osteopaten in het werkveld, met meer dan 70 jaar werkervaring. De afgelopen jaren heeft Greg zich toegelegd op Pediatrische Osteopathie door de tweejarige opleiding Osteopathie bij Kinderen te volgen. Ook is hij geïnteresseerd in de relatie tussen voeding en gezondheid.

 

In zijn vrije tijd beoefent Gregory graag verschillende sporten zoals golf, voetbal en tennis. In 2013 is hij zelfs met vrienden in 11 dagen van het zuidelijkste puntje van Engeland naar het noordelijkste puntje van Schotland gefietst. Ook houdt hij van koken en volgt hij alle voetbalwedstrijden van FC Liverpool nauwgezet.

 

 

Gregory Hawkins D.O. - M.R.O. Osteopaat

info@osteopathiehawkins.nl

06-20778202